martes, 14 de febrero de 2017

DEURES ESCOLARS II


Sessió 2: Divendres 20/01/2017


Després de la primera sessió, en la qual vàrem compartir les dificultats concretes que experimentem quan els nostres fills i filles han de fer els deures i vàrem reflexionar sobre quina és la funció educativa dels deures; en aquesta sessió ens hem centrat en consells pràctics per aconseguir una major implicació dels pares i mares en els deures dels fills i filles.
Els consells que hem compartit no són la recepta final que permet eliminar per complert la “guerra dels deures”,  però si poden servir per anar canviant certes dinàmiques que s’han establert en torn a la resistència dels fills i filles davant l’estona de fer deures. 



Des de la FSR, sabem que de vegades resulta molt difícil per a pares i mares canviar aquestes rutines, i també sabem que és molt més fàcil donar consells des de la perspectiva professional, que portar-los a la pràctica. Malgrat tot, us animem a que rellegiu els consells de tant en tant i reflexioneu sobre si els esteu posant en pràctica i també intenteu concentrar-vos en els petits canvis positius que es puguin estar produint. 














1 comentario: